Buurten met de Bijbel

In de 40 dagentijd zullen we weer Buurten met de Bijbel. We doen dat deze keer in samenwerking met de Protestantse gemeente Zundert en de Gereformeerde Kerk van Rijsbergen. De begeleiders van het Buurten zijn dominee André Vlieger, dominee Hans van Winkelhoff en pastor Wim van Reen.

Het Buurten met de Bijbel vindt plaats in het van Goghkerkje in Zundert op de woensdagmiddagen in de vastentijd. We beginnen om 14.00 uur. Er is ruimte voor 10 deelnemers.

U kunt zich aanmelden via het emailadres buurtenmetdebijbel@gmail.com of bij pastor Wim van Reen.

Bijeenkomsten Buurten met de Bijbel zijn in Van Goghkerkje in Zundert, aanvang 14.00 uur.

Vermelden in weekend 5 en 6 maart

Eerste bijeenkomst: woensdag 9 maart                                                                (begeleiding pastor Wim)

Aanmelden via buurtenmetdebijbel@gmail.com of bij pastor Wim van Reen

Vermelden in weekend 12 en 13 maart