Hierbij een toelichting op de bloemversiering in de Corneliuskerk te Achtmaal bij een huwelijk of een jubileum.

Wij vinden het fijn dat er regelmatig huwelijksvieringen zijn en ook jubilea worden gevierd in de kerk.
Daarom mag de kerk extra worden versierd voor die gelegenheden.
Deze bloemversiering kan verzorgd worden door onze bloemenwerkgroep, die dit wekelijks verzorgen voor de parochie.
Voor het verzorgen van de bloemstukken, en aankoop van materiaal enz van deze bloemstukken wordt een vergoeding van € 60,- gevraagd.
Deze bloemstukken blijven eigendom van de parochie en zullen nog even blijven staan in de kerk.
Heeft u bijvoorbeeld ten tijde van de gelegenheid zelf bloemen of een mooie vaas die u wilt laten gebruiken, dan kan dit altijd in overleg worden geregeld.
Als er speciale wensen zijn waarbij extra bloemen enz gevraagd worden, dan zal de bijdrage worden aangepast.

U mag de bloemversiering ook zelf doen of door anderen laten verzorgen.

In de laatste twee gevallen, graag minimaal twee weken van te voren, contact opnemen met
Carola van Bergen – Tel: 076-5985367 – E-mail
zodat de werkgroep weet dat er voor de bloemversiering wordt gezorgd .

Ook zouden wij u vriendelijk willen vragen als u zelf de versiering verzorgt of het laat verzorgen, het altaarstuk en het bloemstuk bij het Maria altaar te laten staan tot na het weekeinde, en tot na de dinsdagmorgenviering.
Dit om te voorkomen dat de bloemenwerkgroep alsnog zaterdagmiddag iets moet gaan opmaken voor de weekendviering.
Dit zou door de parochie zeer gewaardeerd worden, zodat de kerk ook met de weekendviering mooi is versierd.

U kunt uw spullen ophalen, tijdens het kerkpoetsen op maandagochtend van 9 tot 11 uur of tijdens het spreekuur op de dinsdagochtend van half 10 tot half 11 uur.
Of ruim voor het begin van een weekendviering.

Contactpersoon voor de bloemenwerkgroep,
Carola van Bergen – Tel. 076-5985367 – E-mail