4 mei Dodenherdenking

Zaterdag 4 mei Dodenherdenking

Op zaterdag 4 mei herdenken we allen, burger en militair, die sinds het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog zijn gestorven in oorlogssituaties of tijdens vredesmissies, waar ook ter wereld.
De herdenking en de viering van onze bevrijding staan in het teken van “Vrijheid geef je door”. Voor 2019 is het jaarthema “In vrijheid kiezen”.

’s Middags om 15.00 uur zal burgemeester mevr. Poppe-de Looff bloemen leggen bij het herdenkingsmonument op de oude begraafplaats naast de kerk in Klein Zundert.

Van daar uit gaat ze naar Achtmaal om om 15.30 uur bloemen te leggen op het monument en om 16.00 uur legt ze bloemen bij het monument in Wernhout.

’s Avonds tussen 19.30 en 20.30 uur is er een herdenkingsplechtigheid bij het monument naast de St. Bavokerk in Rijsbergen.

U bent van harte welkom om deze plechtigheden bij te wonen.